Dirk

voormalig Toetsenist en Zanger

DirkDirk van Erve heeft het pianospelen al ruim 20 jaar in de vingers. Toen hij 7 was begon hij met privéles en na een paar jaar ging hij verder aan de muziekschool in Hilvarenbeek. Hij haalde daar zijn A, B, C en D-examen piano. Ondertussen begeleidde hij kinderkoor Diessen, zanggroep No Limit en was tegen de tijd van zijn D-examen ook al begonnen als pianist bij zanggroep Inbetween. Hij is begonnen met het begeleiden van musicals bij de MusicAll Foundation, Musical in Concert Spoordonk en Studentenmusical On Stage Tilburg. Sindsdien zingt en speelt hij ook in musicals. Als hij niet op de planken staat als castlid, wil Dirk zich nog wel eens ontfermen over de toetsen zoals bij Bad Girls en The Wild Party (ook bij On Stage).

Dirk heeft met Grape Valley de stap gezet om lekker enthousiast muziek te maken in een band. Achter de toetsen ontdekte hij een nieuwe tak van sport: het keyboard/de synthesizer. Hij is ook volop zanglessen aan het volgen aan het conservatorium om zijn zang wat verder uit te bouwen. Dus af en toe zul je hem richting de microfoon zien buigen om achtergrondzang te verzorgen en zo nu en dan zelfs een nummer solo te zingen.

Sinds de zomer van 2016 is Dirk een “rustend” lid van Grape Valley. Wachtend op een vervangend toetsenist kan het af en toe nog gebeuren dat hij zich aansluit bij een optreden als muzikale “bonus”.

< Terug naar bandleden