Marit

Zangeres

MaritMarit Kolsters begon op haar 6e met pianoles op de muziekschool in Veldhoven. Ze heeft ongeveer 13 jaar les gehad. Maar door een rol in een musical op haar opleiding ontdekte zij haar ware passie: zingen! Op haar 17e begon ze met zanglessen. In 2011 begon zij de opleiding “Musical Factory” aan het Factorium te Tilburg, maar al snel kwam ze erachter dat ze haar tijd liever besteedde met alleen zingen dan met zang,dans en spel tegelijkertijd. Vandaar het besluit om te stoppen met deze opleiding en zich te storten in een nieuw avontuur: de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) te Amsterdam, waar zij in 2013 haar CVT-diploma behaalde.

In de tussentijd heeft ze in diverse musicals gespeeld, waaronder Musical CarnavalX in het beursgebouw te Eindhoven en zangcompetities gewonnen als, The Voice of Eindhoven, Veldhoven’s Got Talent, enz. Naast musicals heeft ze ook op diverse bruiloften en partijen gezongen.

Als zingen je passie is, wat is er dan mooier dan die liefde voor en kennis van muziek over te brengen op anderen? Vandaar het besluit om in 2013 ook zanglessen te gaan geven bij Music & Vocalworks te Veldhoven. Door een gebrek aan tijd is ze tijdelijk gestopt met zanglessen geven. Graag zou ze de vervolgopleiding van CVT in Kopenhagen willen doen en in de toekomst toch ook weer zanglessen geven.

Maar voorlopig doet ze nog wat ze het liefste doet, zingen!

< Terug naar bandleden